МАЛКИ И ГОЛЕМИ РАЗКРИХА ПОТЕНЦИАЛА СИ ПО ВРЕМЕ НА „РАБОТИЛНИЦА ЗА КРЕАТИВНОСТ” В ЮЖНИЯ ПАРК

441

Зърнените закуски NESQUIK отправиха креативно предизвикателство към родителите и техните деца.
На 28 май 2017 г. на Английската поляна в Южния парк се проведе „Работилница за креативност“ за малки и големи, под надслов „Направи си сам“. В него се включиха десетки отбори, съставени от родители и деца, които имаха задачата заедно да открият нови приложения на кутиите на зърнените закуски NESQUIK. По време на работилницата отборите разбраха как по креативен начин да превърнат една обикновена кутия в ново полезно изобретение или играчка. Сред нестандартните решения бяха различни видове органайзери, пумпал, поздравителна картичка, мини футбулно игрище, фоторамка и още много други. Отборите, които претвориха задачите си по най-добрия начин си тръгнаха с много усмивки и с награди от организаторите.
Нетратиционното събитие успя да събуди въображението на малчуганите чрез новите приложения на кутиите на любимата какаова зърнена закуска NESQUIK, която освен много вкусна, спомага и за подхранването на потенциала у всяко дете, за да може в бъдеще да разкрие уменията и заложбите си.
Специални гост-модератори по време на събитието бяха забавните влогърки от „Майко Мила“ Краси и Ели, които имаха важна роля и също допринесоха за доброто настроение по време на креативната работилница. Те организираха на място една от най-любимите игри на всички деца – състезание с ракетки, направени от картонените кутии NESQUIK. А с подкрепата на „Екопак“ всички гости на събитието научиха защо е толкова важно за околната среда да се събира разделно и какво можем да направим, за да сме в полза на природата и обществото.

СПОДЕЛИ