Saatchi&Saatchi София е класирана на 26-то място в Европа в Effie global effectiveness index

559

Saatchi&Saatchi София е класирана на 26-то място в Европа в новото издание на най-реномираната световна класация за ефективност на рекламата –Effie global effectiveness index. Тя е единствената българска комуникационна агенция в топ 100 на най-добрите агенции в Европа, както и най-високо класираният Saatchi офис на стария континент.
Saatchi&Saatchi София е на 26-о място сред рекламните агенции в Европа в новото издание на класацията на Effie global effectiveness index на Effie Worldwide. Индексът класира рекламни агенции и рекламодатели на базата на постигнатите, в резултат от рекламни кампании, измерими бизнес резултати.
Saatchi&Saatchi София е единствената българска комуникационна агенция в топ 100, както и на първо място сред офисите на Saatchi в Европа.
„За нас класацията на Effie е най-важната в нашата индустрия, защото измерва бизнес резултатите от нашата работа” – казва Георги Гавазов, управител на Saatchi&Saatchi София. „Изключително щастливи сме от това международно признание – то е както за нашата работа, така и за нашите клиенти, начинът, по който си партнираме с тях, и тяхното доверие”.

СПОДЕЛИ