MediaCom Bulgaria e новата медийна агенция на P&G

736

Компанията регистрира стабилен ръст за последните две години, което я нарежда на водещо място сред медийните агенции у нас.
Oт май 2017 MediaCom Bulgaria поема цялостното медийно обслужване на всички брандове в портфолиото на лидера в пазара на бързооборотни стоки P&G. След присъединяването на агенцията към Ogilvy Group Bulgaria преди по-малко от 3 години, медийната компания се развива много динамично и бързо става една oт водещите на пазара. Днес сред клиентите й са гиганти като GSK, Betfair, KFC, Procter & Gamble, HBO, Danone, Rayanair, Unicredit Bulbank, Shell, Bayer и още брандове от различни бизнес сектори. Ръстът на агенцията през последните две години е над 200%, a екипът се увеличава успоредно и в момента наброява 11 експерта в сферата на проучванията, планирането и купуването на медийно време и пространство.

“За успехите на MediaCom в последните две години най-голямо значение има изграждането на здрав екип от професионалисти и затова градим екипа с внимание и лично отношение”, казва Женя Гуцова, изпълнителен директор на MediaCom за България. “Най-важно за нас е да предлагаме работещи бизнес решения. Стремим се да помагаме на партньорите ни да постигат реални резултати, които са лесно измерими. В последната година реализираме все повече нестандартни партньорства, които надграждат доверието и емоционалната връзка на клиентите ни с целевите им групи. Експериментираме с нестандартни формати, които водят след себе си нови кампании заради страхотните резултати. Доверието към нашия понякога нестандартен медиен подход ни дава увереността, че вървим по правилния път”, добавя още тя.

MediaCom става част от Ogilvy Group Bulgaria в края на 2014, за да разшири портфолиото от услуги, които групата предлага на клиентите си. Към момента тя включва компаниите Ogilvy&Mather, Ogilvy Action, Ogilvy PR, Mindshare, MediaCom, Metric DS и Intomedia и предлага стратегическо бизнес консултиране и 360° комуникацииoнно обслужване. Компаниите от групата обслужват над 60 марки, като 30% от тях са лидери на пазара в съответния бранш.

СПОДЕЛИ