45 финалисти на Европейските награди Effie 2017

763

45 финалисти на Европейските награди Effie 2017

45 кампании бяха избрани от журито на да преминат към втори и финален кръг на Европейските награди Effie 2017. Euro Effie е ежегоден конкурс, който отличава най-ефективните мултинационални търговски кампании в Европа и е символ на доказаната ефективност на рекламата и почит към партньорството с клиентите и агенциите.
Финалистите са селектирани от агенции от Бегия, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Израел, Холандия, Полша, Словакия, Испания, Швеция, Швейцария и Англия.
Председателстван от Александър Шлаубиц, вицепрезидент маркетинг в Lufthansa, журито от втория кръг ще се събере на 29 юни, за да прегледа рейтинговите кампании. Въз основа на доказателствата за резултатите (80%) и творчеството (20%), журито ще вземе решение за тазгодишните носители на награди „Евро Ефе“. Второто жури ще събере затворена група от висши ръководни кадри от 15 държави. Сред тях са Giorgio Brenna, президент на Leo Burnett Italia, Джудит Асуле, директор маркетинг комуникация в P & G, Achim Rietze, водеща стратегия в ZOO EMEA (Google) и Ник Хирст, ръководител на планирането в adam & eveDDB.
Победителите в тазгодишния конкурс ще бъдат обявени вечерта на 17 октомври 2017 г. на Гала-наградите в Cercle de Lorraine, Брюксел. Регистрациите за галата ще се отворят в средата на юли на официалния уебсайт на Euro Effies www.euro-effie.com. Всички победители ще бъдат публикувани на същия уебсайт на 18 октомври 2017 г.
Euro Effies се организира от Европейската асоциация на комуникационните агенции (EACA) в партньорство с Euronews и с подкрепата на Google, Kantar Millward Brown, Европейския съвет на издателите, WARC, Adforum.com, Procter & Gamble, Nielsen, creativebrief & Viva Xpress Логистика.

СПОДЕЛИ