Marketing360 събра на едно място цялото маркетинг общество

985

Marketing360 организира за 4-та поредна година Лятна маркетинг вечер. Събитието се проведе в Sofia Ring Mall на 31 август и събра на едно място цялото маркетинг общество. Тази година темата на ивента бе „Емоционалното срещу Рационалното в рекламата“. Организаторите бяха подбрали за лектори едни от най-известните имена в бранша. Тодор Великов – ръководител на отдел Търговски маркетинг в Карлсберг България АД, Ивелина Манова – CEO на Accella Digital, Александър Христов – Управляващ Директор на Параграф 42, Станимир Андонов – маркетинг и брандинг консултант и Ивайло Гюров – Директор фондонабиране и комуникации на SOS Детски селища България. На събитието дойдоха над 700 души от и беше едно от най-успешните до сега.
Александра Сапунджиева – Главен редактор на Marketing360 и организатор на събитието, сподели: „За мен беше удоволствие да организирам това събитие. Изключително съм щастлива, че дойдоха толкова много хора. Ивентът се организира с цел, хората от бранша да се съберат на едно място, да обменят идеи и да поговорят за тенденциите в следващия сезон, както и да им дадем добавена стойност чрез нашите лектори. Благодаря за подкрепата на нашите партньори, без които събитието не би било възможно, както и на всички, които ми помагаха активно в организирането му. Сигурна съм, че това, което направихме е било полезно за всички.“
Събитието се проведе с подкрепата на:
Sofia Ring Mall, Aperol Spritz, Carlsberg, ScreenMixer, Take a Pixel, Events&Rental, Brand Management Bulgaria, Etarget, The Business Institute и Symbol Media Group.

СПОДЕЛИ