COPI’S – Барометър за развитието на печатната и рекламна индустрия в Югоизточна Европа

316

Специализираното изложение за печатни и рекламни комуникации COPI’S отчита значително увеличение на заетите площи спрямо миналогодишното издание на форума. Организаторите от Интер Експо Център – София споделят, че това е резултат от наблюдаващия се устойчив ръст през годините, което води до наличието на все повече и разнобразни компании-участници.

От 2 до 4 октомври COPI’S ще подсили цветовете на есента, за да привлече интереса на повече посетители и специалисти, с най-новите тенденции в използваните материали, техники и технологии. Фирми от Полша, Сърбия, Македония, Гърция, Албания и др. до момента са отчели своето желание за участие и посещение на COPI’S.

През тази година на посетителите ще бъдат показани качествен, иновативен печат върху различни повърхности, софтуер за автоматизиране на процесите в полиграфията, печата при опаковките и етикетирането, иновативна линия Digital Signage дисплеи, интересни технологични подаръчни аксесоари, много силен акцент върху широкоформатния дигитален печат за текстилната индустрия и други.

По време на COPI’S ще бъдат представени редица иновативни продукти и машини, чиито премиери преминаха на големите европейски панаири в индустрията през пролетта. COPI’S демонстрира световно ноу-хау, с което привлича повече посетители от региона на Югоизточна Европа.

Още информация за COPI’S намерете в: http://www.copi-s.com

СПОДЕЛИ