Високи скорости и силна емоция в лансирането на новата линия Denim Tribe

1164

Denim представиха новия си аромат на специално събитие в картинга на Sofia Ring Mall

Denim събраха на едно място журналисти и инфлуенсъри, за да представят новата си линия – Denim Tribe. Събитието се състоя на 27.09 в Sofia Karting Ring. В над 40-годишната си история, марката е била много пъти спонсор на екипите на Formula 1 и това беше темата, която избраха домакините за своя ивент. Журналистите се потопиха в света на високите скорости, впускайки се в оспорвано състезание по картинг. Победителите спечелиха купите на Denim за 1-во, 2-ро и 3-то място. На първо място бе отличена Виолета Райкова (SBB media), на 2-ро – Юлия Соколова (SBB media) и на трето Петър Петров (BSS media), а всички останали получиха комплимент от марката Denim. Водеща на събитието бе Александра Сапунджиева (Главен редактор на mkt360.eu), която се открояваше с интересен тоалет, съчетан с темата.
Цветелина Германова, Бранд мениджър на Denim направи презентация на марката и на новата линия : „ Новата линия е вдъхновена от актуалните сезонни тенденции, в които се използват графични елементи в стиловете и аксесоарите и спомагат мъжът да принадлежи към дадена общност, без да губи собствената си идентичност. Denim Tribe дава иновативна интерпретация на съблазняването. Той е модерен и съвременен. Вписва се перфектно в културната, социалната и икономическата среда на своето време, откроява се и привлича цялото внимание. Това е новият МЪЖ Denim Tribe.”
Водени от идеята, че емоцията е в основата, Denim подариха невероятно изживяване на своите гости, предлагайки им нотка адреналин в ежедневието.

Повече за марката:
Марката Denim е лансирана в Европа още през ранните години на 70те, първоначално като марка лосиони за след бръснене. Скоро след това портфолиото се разширява и с дезодоранти, пяна за след бръснене и пяна за вана. Марката е много рекламирана от създаването си до 1999.
От 1980 Denim започва да спонсорира екипи от Formula 1, като през различните години спонсорира екипи на Williams и Osella.
Италианският холдинг Sodalis Group купува марката Denim от Unilever през октомври 2004, за да я релансира на европейския пазар. Днес родина на марката е града на модата – Милано. През януари 2012 година продуктовата гама на марката е разширена, а имиджът е обновен в съответствие на модните тенденции и. През 2016 марката променя имиджа си във връзка с честване на 40 годишнината си, а днес лансира иновативната линия Denim Tribe.

СПОДЕЛИ