Общото събрание на БАПРА единодушно преизбра настоящия Управителния съвет

852

На извънредно общо събрание, което се проведе на 28 септември 2017 г., беше преизбран единодушно бордът на Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА). Членовете на Асоциацията гласуваха доверие на настоящия Управителен съвет за допълнителен мандат от 1 година.

Управителния съвет на БАПРА, който ще продължи да развива и управлява дейността на БАПРА до края на 2018 г., е в състав:

Катя Димитрова Председател на БАПРА, основател и управляващ партньор на агенция InterImage
Мария Гергова – Бенгтссон Заместник-председател на БАПРА, основател и собственик United Parners
Александър Дурчев Член на УС, основател и собственик All Channels Communication Group
Галин Бородинов Член на УС, основател и управител на ПР Пойнт
Камелия Димитрова Член на УС, основател и управител на PR Play
Николай Неделчев Член на УС, управляващ директор на Publicis
Ружа Загорска Член на УС, управител на SiteMedia
През 2017 година Управителния съвет отчете най-успешното издание на наградите BAPRA Bright Awards до момента – с рекорден брой заявки и 9 нови конкурсни категории.

БАПРА активно поде кампании за борба с фалшивите новини и отразяване на търговските марки в медиите. Увеличава се и броят на агенции – членове на БАПРА.

Асоциацията активизира сътрудничеството си с международни партньори като ICCO и IPRA, с амбицията предстоящото издание на BAPRA Bright Awards 2018 година да бъде с участие и на проекти от други държави.

“Визията на настоящия управителен съвет на БАПРА е организацията да бъде все по-активна с практическа насоченост и да лобира за каузи, които са от полза за всички наши членове. Идеята да провеждаме повече събития с цел повишаване професионалното ниво на бранша ще се развива и през предстоящата година, очакваме особено силен уъркшоп Sofia PR Summit 2018 през месец януари“ – сподели Катя Димитрова, Председател на БАПРА 2016 – 2018

СПОДЕЛИ