Кампанията “Остави телефона, докато караш” на Audi България и Saatchi&Saatchi София с престижна международна награда

813

Рекламите спечелиха Сребро в категория “Печатна реклама” на международния фестивал Golden Drum в Порторож, Словения.

Порше БГ и Saatchi&Saatchi София постигнаха поредно международно признание за кампанията “Остави телефона, докато караш”. Визиите, част от социалната кампания на Audi срещу употребата на мобилни устройва по време на шофиране, спечелиха сребърно отличие на международния рекламен фестивал Golden Drum в Порторож, Словения. Кампанията вече бе отличена с няколко награди на българския рекламен фестивал ФАРА и бе представена в редица изложби, печатни и електронни медии в САЩ, Южна Корея, Германия и т.н.

“Марките вече имат все повече отговорности и ангажименти. Каузите, зад които застава даден бранд, са негова позиция и ценностна система, което е много повече от качествата и характеристиките на един продукт. Вярваме, че проблемът с използването на мобилните телефони по време на шофиране, ще става все по-голям, а дефиниран от автомобилна марка като Ауди, ще привлече повече внимание и ангажираност”, коментира Преслава Владимирова – Маркетинг мениджър на Audi за България.

“Благодарим на Audi за възможността да създаваме заедно проекти, които не само вдигат нивото на рекламата в България, но и работят за позитивна промяна. Голямата заслуга за тази награда е на екипа на Audi България.” – коментира Константин Трендафилов, Творчески Директор нa Saatchi & Saatchi София.

СПОДЕЛИ