All Channels Communication Group с 2 награди EFFIE, 4 първи награди и най-много финалисти от IAB MIXX Awards 2017

823

All Channels Communication Group спечели 4 първи места на престижния конкурс за дигитален маркетинг IAB Mixx Awards 2017. Кампаниите на агенцията получиха и най-много номинации в различните категории – 17 от общо 38 финалисти, селектирани от 140 кандидатури.

All Channels Communication Group спечели първото място в категория Brand Awareness с кампанията Decathlon BOX OFFICE, осъществена за Decathlon Bulgaria. Това бе и категорията тотално доминирана от агенцията – и трите финалиста бяха кампании на ACCG. Decathlon BOX OFFICE взе и първите награди в категориите Brave, Video и Landing page.
От всички 40 агенции, които тази година взеха участие в IAB Mixx Awards, All Channels Communication Group бе отличена и с най-много финалисти в конкурсните категории: в Lead Generation с Decathlon BOX OFFICE, в Engagement с Decathlon BOX OFFICE и Крадецът играе на едро (реализирана за „Загорка“ АД), в Brand Awareness с Крадецът играе на едро и Philips Shavers (реализирана за Philips Bulgaria), в Campaign Effectiveness с Крадецът играе на едро и Decathlon BOX OFFICE, в Brave с Крадецът играе на едро, в Branded Content с Крадецът в програмата на NOVA и Крадени хороскопи, в Landing page с Амстел има? (реализирана за „Загорка“ АД), в Social с Годината на Крадеца и Фон дьо MEN (за Philips Bulgaria).
Само ден по-рано агенцията спечели още две престижни за света на маркетинга и комуникациите награди – EFFIE. Двете отличия в този конкурс, отдаващ признание на най-важния критерий за успешна комуникация – ефективността, агенцията спечели за работата си по кампаниите „Крадецът на ябълки краде най-доброто от момента“ (Крадецът на ябълки) и „Малко по-различна кампания на Старобърно“ (Starobrno Bulgaria), и двете реализирани за „Загорка“ АД.

СПОДЕЛИ