Marketing360 стартирата новата година със събитието „Зимна маркетинг вечер“

4044

Marketing360 събира маркетолози, комуникатори, PR специалисти и рекламисти на зимното издание на Маркетинг вечерта.

На 25 януари от 19ч., в club Gramophone ще се проведе поредното издание на Зимна маркетинг вечер. Този път организаторите са заложили на изключително актуалната тема „Is digital enough?”. Говорители на събитието ще бъдат доказани професионалисти в сферата на маркетинга и рекламата. Ето кои са и те:
Георги Малчев е управляващ съдружник в агенцията за интегриран маркетинг Xplora BG, член на Управителния съвет на IAB Bulgaria и преподавател по маркетинг. Професионалист с над 17 години опит – стратегически, тактически и оперативен маркетинг, както и управление на операциите.
Диана Ангелова се присъединява към Decathlon през 2015г. с мисията да стартира и развие онлайн търговията в България. Скоро след това поема изпълнението на комуникационната стратегия на компанията и води и развива глобалната линия за синергия между онлайн и физическите магазини.
Константин Костадинов – Той е част от екипа на Viber, към който се присъединява през 2016г., заемайки позицията ръководител продажби за Централна и Източна Европа (Head of Sales, CEE). Занимава се с идентифициране и създаване на потенциални бизнес партньорства, разработване на бизнес планове и стратегии за осъществяване на продажби във Viber за всички страни от района.

След като свърши частта с лекторите, организаторите са предвидили време и за нетуъркинг.
Запазете своето място тук: http://bit.ly/2CDsFDi

СПОДЕЛИ