NEXT-DC спечели международен конкурс за реализирането на рекламна кампания за Canon Централна и Източна Европа.

1810

Концепцията им “Endless Toys” представя платформата на Canon — Creative Park, която позволява на всеки да разпечата на домашния си принтер детайлни хартиени модели. Агенцията е разработила creative стратегия, която ще бъде адаптирана в 25 държави, включваща ATL материали, digital, както и други нестандартни канали на комуникация.

С помощта на номинирания за Оскар (за “Консервфилм”) режисьор, Златин Радев, и студиото The Junks, като част от кампанията се разработват и серия от 360-градусови stop motion видеа, които представят многообразието на Creative Park. Първото от тях е разпространено преди Коледа чрез социалните канали на Canon в държавите от региона.

Endless Toys 360 Video:

Canon Creative Park

Безкрайно много играчки за безкрайно много забавление с Canon Creative Park! Потопете се в нашия уникален свят на играчките с това 360-градусово видео и направете тази Коледа запомняща се!Разберете повече на: www.canon.bg/endlesstoysРежисьор: Златин РадевПродуцентска компания: Junk BrothersКриейтив агенция: NEXT-DCЗаснето с Canon EOS 5D Mark III

Публикувахте от Canon Bulgaria в 23 декември 2017 г.

СПОДЕЛИ