Проктър и Гембъл назначи Антоан Брюн за вицепрезидент за Югоизточна Европа

738

От 1 април 2018 г. Антоан Брюн ще поеме ролята на вицепрезидент на Проктър и Гембъл за Югоизточна Европа, като поема отговорността за стопанската и оперативната дейност на компанията на 10-те пазара в региона.
„С въодушевление се връщам в Европа, за да работя с невероятно талантливата организация в Югоизточна Европа. ЮИЕ е важен регион за P&G. Разнообразният географски обхват и размерът на бизнеса на P&G в тази част на света, както и възможностите за растеж, които тези пазари предлагат, означават, че е чудесно P&G да е тук,“ каза новият вицепрезидент.
Антоан Брюн се присъединява към P&G през 1995 г. във Франция, а кариерата му преминава през различни позиции в продажбите, маркетинга и мениджмънта. Антоан е заемал редица висши ръководни длъжности, като е отговарял за много световни пазари в цяла Европа, Близкия изток, Африка и Азиатско-тихоокеанския регион. Преди да поеме новите отговорности в Югоизточна Европа, той e заемал поста вицепрезидент за Австралия и Нова Зеландия.
Антоан Брюн има важен принос за операциите на P&G на Азиатско-тихоокеанския пазар. Под негово ръководство бизнесът на P&G в Австралия и Нова Зеландия ускорява своя растеж, като показва силни и широкообхватни резултати в стопанската и организационната дейност.
Антоан Брюн е женен и има 1 дъщеря.
Антоан Брюн поема поста от Елена Кудряшова, която е назначена за вицепрезидент за Грижа за бебето в P&G Китай.

СПОДЕЛИ