TELUS International откри най-модерната бизнес сграда в София – TELUS Tower

1288

В TELUS Tower, новият офис на TELUS International служителите на компанията могат да се възползват от над 18 тематични стаи за релакс и забавления, фитнес и йога зали, над 50 кухни и зали за срещи.
TELUS International Europe, най-големият работодател в аутсорсинг индустрията у нас, днес на официална церемония откри своя най-нов офис в София.
На церемонията присъстваха г-н Александър Манолев, заместник-министър на икономиката в България, г-н Кевин Хамилтън, посланик на Канада за България, и г-н Джефри Пюрит, президент и главен изпълнителен директор на TELUS International.
Сградата TELUS Tower, която се намира на пл. Македония в столицата, е построена по най-високи екологични и архитектурни стандарти и е носител на сертификата BREEAM 2013 – водещ световен стандарт по ефективност и устойчивост на бизнес сгради. С над 50 зали за срещи и кухни, 18 тематични зони за почивка, масажи, фитнес и йога зали, новият офис на компанията се откроява като едно от най-иновативните работни пространства в България с капацитет от 2300 работни места.
„Щастливи сме да се преместим в TELUS Tower, където не само служителите ни ще имат офис от ново поколение, но ще имаме и възможността да разширяваме екипа си и да създаваме нови работни места. Планът ни до 2020 година е да назначим 2000 нови служители, като по този начин екипът ни в България ще наброява 5000 души“, каза Кристина Иванова, вицепрезидент „Операции“ на TELUS International Europe.

Новият офис на компанията е проектиран по водещите тенденции за архитектурен и интериорен дизайн, предлагайки повече пространство за работа, звукоизолирани работни помещения, енергийно-ефективна климатична система, комфортна работна среда и най-добрите гледки към града и Витоша.
Към момента в TELUS Tower работят над 1500 служители на TELUS International Europe, разположени на 6 етажа.
Дизайнът на офис пространствата на компанията е дело на водещите европейски архитекти от AmaDesign, проектирали и централата на TELUS International в Букурещ, носител на награда за най-иновативен офис в Румъния за 2016 г.

 

Заедно с TELUS Tower офисите на компанията в България стават 3. Вторият офис на аутсорсинг доставчика в столицата, с 1000 работни места, се намира в Infinity Tower. Третият е в Пловдив, където работят 300 души.

СПОДЕЛИ