Вземи стипендия за Marketing Management Master Class

1169

Кандидатствай до 9 април за 30% стипендия от Mkt360.eu!

Marketing Management Master Class на The Business Institute стартира на 9 април. Ние от Marketing360 предоставяме на читателите си 30% стипендия за участие в четирите модула на майсторския клас, базиран на бизнес симулации на Harvard Business Publishing.
Как да кандидатствате?
Попълнете формата за кандидатстване с промокод Mkt360 до 9 април. Необходимо е да приложите вашето CV и да отговорите много кратко на двата въпроса.
• Екипът на The Business Institute ще се свърже с кандидатите за разговор по телефона.
Какви са темите в Marketing Management Master Class?
В основата на Marketing Management Master Class са поредицата от бизнес симулации на Harvard Business Publishing и StartX(INSEAD).
В 4 модула се представят ключови концепции в силно практичен план и през казусите в бизнес симулациите по следните теми:
• Managing The Brand Strategy (Модул 1: на 12, 16 и 19 април)
• Business-to-Business Marketing (Модул 2: на 23, 25 април и 3 май)
• Digital Marketing for Managers (Модул 3: на 8, 10, 14, 17, 21 и 28 май)
• Pricing and Competitor Analysis (Модул 4: на 31 май, 4 и 7 юни)

Ученето чрез участие (action-based-learning) по време на модулите, освен на база симулациите и груповите дискусии, е и през опита на фасилитатори, гост-говорители практици и маркетинг казуси. Те са подбрани така, че да правят пренос между симулациите и българския маркетинг опит.

За кого?
Marketing Management Master Class e подходящо обучение за:
• Маркетолози с професионален опит и с амбициозен хоризонт за управленска кариера;
• Маркетинг мениджъри и професионалисти, които целят да подсилят експертизата си и структурират знанията си в областта на приложимия маркетинг, като обменят опит с професионалисти от други сфери;
• Мениджъри-собственици и предприемачи, за “decision makers” с други функции – продажби, финанси, бизнес развитие и др., за които е от полза да разбират цялостния маркетинг процес.
Критерии за оценяване на стипендиантите
Чрез конкурса на Marketing360 търсим хора, които освен извличане на максимална полза за своя бизнес и професионално развитие, ще могат да добавят и стойност с техния маркетинг опит и експертност по време на дискусиите с останалите участници в групата. Търсим участници – екипни играчи, които пълноценно да участват в решаването и анализа на бизнес казусите в симулациите на Harvard Business Publishing.
Кандидатствай за 30%-ната стипендия от Маркетинг360 до 9 април ТУК!

СПОДЕЛИ