БРУС УИЛИС СТАНА НОВОТО ЛИЦЕ НА HELL ENERGY

1663

Когато кажем името Брус Уилис, всеки знае за кого става въпрос! Една от най-големите световни филмови звезди за всички времена се съгласи да бъде лицето на най-добрата марка за енергийни напитки в Унгария: една от топ звездите на Америка подписа договор с HELL ENERGY и така името му ще се обвързва с известната марката. Рекламата с участието на Брус Уилис дебютира на 2 април в Унгария и в още страни по света, част от които е и България.

Като бранд HELL ENERGY достига и друг важен момент с тази кампания – това е първата унгарска марка, която има договор за реклама със знаменитост от Холивуд. Споразумението е не само уникално за HELL ENERGY, но е и безпрецедентно на национално ниво, тъй като никоя друга унгарска компания все още не е работила заедно с действаща в момента световноизвестна холивудска звезда.

„HELL ENERGY символизира динамична енергия, сила и качество. Имахме нужда от някой, който въплъщава точно тези ценности. Когато започнахме да планираме проектите, помислихме върху няколко различни имена и най-накрая избрахме Брус Уилис, защото той е известен по целия свят и името му е гаранция за най-високо качество „, каза Péter Pantl, маркетинг директор на HELL ENERGY. „Кампанията, водена от тази знаменитост, ще бъде стартирана едновременно в почти 50 държави, като ще се използват възможностите, предоставени от днешната 360-градусова комуникация, особено в социалните медии. Освен това клиентите ще видят и лицето на Брус Уилис на рекламните ни плакати в магазините.“, добавя маркетинговият директор.

Вижте новия клип с Брус Уилис тук.

Идеята за рекламния клип с Брус Уилис всъщност е вътрешна на екипа на енергийната напитка и цели да постави бранда и звездата на фокус, оставяйки в миналото рекламните стереотипи на останалите енергийни напитки, като бързи автомобили, висока скорост или забавляващи се хора. След първоначалната идея, следват много професионални консултации и подготовки, в резултат на което рекламният клип с участието на Брус Уилис е заснет в Ню Йорк в началото на 2018 година. Рекламата със звездата излиза на 2 април.

 

СПОДЕЛИ