Удължава се крайният срок за подаване на кандидатури в BAPRA Bright Awards 2018

808

Заявки ще се приемат до 19 април 2018 г., включително

Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) обявява удължаването на крайния срок за подаване на заявки за участие в деветото издание на престижния PR конкурс BAPRA Bright Awards. Поради големия интерес от страна на участниците, кандидатури ще се приемат през онлайн платформата на конкурса www.bapra.bg/2018 до 19 април, не по-късно от 23:59. Кампаниите следва да са осъществени в периода февруари 2017 г. – края на февруари 2018 г.
Категориите, в които могат да се подават заявки в конкурса са: „Дебют на годината – кампания за нов продукт или услуга”, „Комуникационна кампания на годината”, „Комуникационна кампания в публичния сектор”, „Кампания, реализирана от вътрешен ПР отдел”, „Корпоративен ПР”, „Кампания за изграждане на работодателска марка”, „Кризисен ПР“, „Кампания за вътрешни комуникации“, „Дигитална кампания“, „Кампания Public Affairs“, „Маркетинг, свързан с кауза“, „Специално събитие“ и „Агенция на годината“
В специална категория „Студентски проект“, студентите ще имат уникалната възможност напълно безплатно да се състезават за отличие, като разработят проект на тема „Имиджова PR кампания на вашия университет“. Това е и единствената категория, оценявана от жури от водещи български професионалисти в сферата на масовите комуникации и медиите.
Кандидатурите се подготвят на английски език и няма ограничения в броя проекти, които могат да бъдат подадени от една компания.
Подробна информация за конкурса, срокове, такси и начина за кандидатстване може да бъде намерена на www.bapra.bg/2018.

СПОДЕЛИ