Balkan Services е в Топ 20 на най-обещаващите внедрители на Oracle NetSuite в света

941

Българската IT компания Balkan Services е избрана за един от 20-те най-обещаващи партньори-внедрители на NetSuite за 2018 година от престижното американско издание за бизнес технологии „CIOReview“. Тя е и една от четирите европейски организации, отличени от медията, както и единствен представител от Източна Европа.

Oracle NetSuite представлява облачно решение за цялостно управление на бизнес процесите в организациите. Платформата е полезен инструмент за увеличаване на ефективността, подобряване на контрола и отчетността, както и понижаване на разходите за ключови бизнес операции. Софтуерът се ползва от над 40,000 компании в над 160 страни и е най-бързо растящата облачна платформа в света, включваща функционални области като CRM, ERP, BI, e-Commerce и други.

Balkan Services е определена от американската медия като „евангелист“ в предлагането на IT решения в Югоизточна Европа. Преди повече от 10 години, консултантската фирма стана сред пионерите в предлагането на Business Intelligence софтуер на българския пазар, а сега историята се повтаря и с NetSuite. Компаниите от Източна Европа все още са предпазливи що се отнася до това да поверят всички свои бизнес процеси на облачни решения. Balkan Services се стреми да допринася за промяната на тези нагласи в региона чрез прилагане на водещите световни тенденции в областта на софтуера за управление на бизнеса.

„Компанията е успяла да преодолее много предизвикателства в непрекъснато развиващия се технологичен сектор и се е доказала като надежден партньор за редица фирми, помагайки им в постигането на бъдещи успехи“, пише CIOReview в статия от специалното издание, посветено на Топ 20 внедрители на NetSuite за 2018 г.

„Вярвам, че това е важна стъпка от дългия път на устойчиво позициониране на
фирмата на международния пазар.“, споделя Радослав Вангелов, Ръководител бизнес развитие в Balkan Services.

При селектирането на участниците в Топ 20 интегратори на NetSuite за 2018, американската медия разглежда дейността на компании от цял свят. При оценяването вземат участие главни изпълнителни директори, IT и оперативни директори, бизнес анализатори и редакторския екип на медията CIOReview, за да изберат 20-те доставчици с най-значими постижения в предоставянето на Oracle NetSuite решения. Специалното издание на CIOReview може да бъде прегледано тук: https://magazine.cioreview.com/magazines/March2018/NetSuite

СПОДЕЛИ