Специални гишета за клиентите на еMAG в Български пощи

1921

еMAG, като лидер в онлайн търговията, разширява партньорската си мрежа, за да предлага още по-качествено обслужване.
еMAG започва партньорство с „Български пощи“, за да посрещне още по-добре очакванията на своите клиенти за бързи доставки на конкурентни цени.
„Доскоро класическите пощенски услуги се смятаха за наследство от аналоговата ера, което трудно ще намери мястото си в технологичния бум. Именно интернет обаче е в основата на тяхното „прераждане““ – казва Юлиан Станчиу, главен изпълнителен директор на eMAG. „Благодарение на онлайн търговията и еМАG, който е един от водещите онлайн магазини, интересът към пазара на куриерите и в частност на пощенските услуги също нараства.“
Устойчива и дългосрочна добра практика на компанията е да си сътрудничи с държавните институции в страните, в които оперира. За eMAG това е израз на взаимно доверие и желание за инвестиция в икономическия растеж и в обществото. В Румъния, Унгария и Полша онлайн магазинът работи в партньорство с местните държавни пощи, като сега и eMAG в България се присъединява към тази позитивна визия за развитие на предлаганите услуги.
Преференциалната услуга за клиентите на еМАG в „Български пощи“ ще се предлага първо в някои пощенски станции в района на град София, като до няколко месеца след това би трябвало да обхване големите градове, а впоследствие и по-малките населени места в страната. „Клоновата ни мрежа наброява почти 3000 пощенски станции, като в условията на либерализиран пощенски пазар и остра конкуренция „Български пощи” все по-активно търси нови пазарни ниши, обогатява своето портфолио, развива се технологично и разнообразява дейността си в отговор на нарастващите клиентски изисквания“ – обяснява Деян Дънешки, главен изпълнителен директор на „Български пощи“ ЕАД.
Партньорството с еMAG ще бъде съпътствано с реновация и осъвременяване на част от офисите на „Български пощи“ в София, за да отговарят те на високите изисквания на потребителите на онлайн магазина, които търсят гарантирано удобство и бързина при доставките на пратки.

СПОДЕЛИ