MSL продължава своето дългогодишно партньорство с престижния международен фестивал Golden Drum

2065

Организаторите на един от най-престижните творчески конкурси в света, Golden Drum, поканиха MSL да бъде ексклузивен PR партньор на фестивала за трета поредна година. Двадесет и петото издание на авторитетната творческа надпревара, организирана от словенската рекламна камара, ще се проведе в периода 17 – 19 октомври 2018 г. в гр. Порторож, Словения.
Golden Drum и MSL ще работят съвместно за популяризирането на престижния международен фестивал на 17 пазара в Централна и Източна Европа – Австрия, България, Хърватска, Чехия, Финландия, Гърция, Унгария, Италия, Испания, Португалия, Русия, Румъния, Сърбия, Турция, Украйна и Великобритания. MSL ще си сътрудничи с партньорски агенции и местни офиси на Publicis Groupe на различните пазари. Опитът, придобит от предишните издания на конкурса, ще позволи още по-ефективно изпълнение на комуникационните дейности за „сребърния юбилей“.
Мойча Брисчик, генерален директор на Golden Drum и изпълнителен директор на словенската рекламна камара, коментира дългогодишното партньорство: „Изключително доволни сме от сътрудничеството си с MSL по време на предишните издания на фестивала. Именно успешната ни съвместна работа е в основата на това да продължим заедно и през тази година. Като водеща световна агенция, MSL ни гарантира стратегическо комуникационно консултиране и пълен спектър от възможности.”
Управлението на връзки с медиите и комуникацията в социалните мрежи са само част от мащабната партньорска подкрепа и активни промоционални дейности, осъществявани от MSL за Golden Drum. „Разчитайки на нашия опит в подкрепа на предишните издания на фестивала, ние сме отговорни за цялостните медийни дейности, както и за създаването и популяризирането на положителния имидж на фестивала.”, споделя Зофия Бугайна-Касдепке, директор „Бизнес развитие“ за Централна и Източна Европа на MSL, и жури на Golden Drum.
Международният рекламен фестивал Golden Drum събира повече от 42 000 професионалисти от над 40 страни и обединява над 900 експерти от областта на маркетинга, рекламата, творчеството, дизайна, както и млади таланти, и студенти. В продължение на три дни, рекламната надпревара предлага богата качествена програма с много известни и всепризнати гост – лектори, и прави най-големия анализ на творческите постижения през изминалата година. Фестивалът дава възможност на участниците да слушат вдъхновяващи речи от изтъкнати оратори – не само от творческите и маркетингови комуникационни индустрии, но и от много други области и специализации – международно признати художници, музиканти и специалисти, които открито споделят своите знания, опит и творчество. Това е една прекрасна възможност за придобиване на ценен опит, създаване на нови приятелства и познанства от различни култури.
По време на фестивала ще бъдат изложени и всички разработени визии на плакати в състезанието на младите артисти – The Young Drummers Competition, което тази година популяризира словенския град Пиран под наслов „Пиран – Градът на Тартини“. Целта на създаваните творби, е да представи един от най-автентичните средиземноморски градове, който освен туристическа дестинация, предлага още и много незабравими преживявания, и културни събития, включително тези свързани с Джузепе Тартини, италиански композитор и цигулар, роден в гр. Пиран. Крайният срок за подаване на кандидатури за конкурса за най-добър и най-креативен постер е 10-ти септември 2018 г., а всички творби ще бъдат оценявани от жури, съставено от пет международно признати творчески експерти от индустрията. Авторът на най-добрия плакат ще получи 3000 евро парична награда от Пиран, както и достъп до Golden Drum 2019.

СПОДЕЛИ