Нов creative brand strategist в екипа на Interpartners Group

1118
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Творческият отдел на Interpartners има силно ново попълнение – Иван Гурков, който се присъединява към екипа като creative brand strategist.

Interpartners е една от първите комуникационни агенции на българския пазар. Води началото си от 1992 година като агенция за цялостно рекламно обслужване. Към днешна дата компанията лансира свой групов бранд Interpartners Group, като екипът предлага 360 комуникация чрез профилираните си брандове Interpartners /криейтив, медия, дигитални комуникации/, Interimage /пиар/ и WOW Videos /продуцентство/.

„Стратегията ни за развитие през последните години е фокусирана върху човешкия капитал и творческия потенциал на Групата, което включва привличане на кадри с опит в чужбина или мултинационални групи – които да привнесат своето ноу хау в допълнение към предприемаческия дух на Interpartners. Проектите ни, които надхвърлят границите на България, се увеличават, а с това и желанието на компанията да предложи обслужване по най-високи международни стандарти, съчетано със свеж криейтив от нашия динамичен регион.“ – споделя Даниела Константинова, творчески директор на Interpartners Group.

Привличането на Иван Гурков е отражение на тази тенденция. Той работи в рекламния бранш от 2003 година. Кариерата му минава през агенции като TBWA, The Smarts и JWT . С творчески и стратегически опит за брандове като BMW, Nissan, Nivea, Henkel, Pedigree and Whiskas, Nestle, Ariana, Suzuki, Shell Иван с ентусиазъм ще развива работата на творческия отдел на Interpartners в целия регион на Балканите. Носител на награди от фестивалите FARA, AFFIE и Golden Drum.

СПОДЕЛИ