SoftUni Digital стартира третото издание на първата цялостна програма по дигитален маркетинг

1620

Невъзможно е да си представим съществуването на съвременната икономика без дигиталния маркетинг. Необходимостта да използваме един или друг аспект на дигиталния маркетинг за да развием своята компания или бранд, води до това, че нараства необходимостта от качествени кадри по дигитален маркетинг.

SoftUni Digital определено имат традиция в обучението на кадри за дигиталния маркетинг – за трета поредна година те пускат своята цялостна програма по дигитален маркетинг, която е първата в България. Предните две издания на програмата се радваха на огромен успех и над 1000 от записалите се курсисти завършиха успешно програмата. Новото в тазгодишното издание на програмата са стипендиите, които покриват таксата за програмата. Право на стипендия ще имат всички участници, които успеят да завършат курса “Marketing Fundamentals” с отличен успех.

Предстоящото трето издание на цялостната програма по дигитален маркетинг на SoftUni Digital ще бъде разширено с два нови курса – Digital Creative и Google Analytics, като общия брой на курсовете, от които е съставена програмата нараства до девет. Освен тези два курса, курсистите ще имат възможност да придобият знания и по Marketing Fundamentals, Content Marketing, e-mail Marketing, Facebook Marketing, Google AdWords, SEO и E-commerce. Георги Малчев, Василена Вълчанова, Жюстин Томс, Бисер Вълов, Мартин Войнов, Генадий Воробьов, Симеон Емануилов, Ангел Искрев и Димитър Савов – това са преподавателите, които ще въведат желаещите в света на дигиталния маркетинг. Всеки един от тях е професионалист в съответната ниша, а участниците ще имат възможност да упражняват уменията си на практика, успоредно с тяхното придобиване, чрез решаване на реални бизнес проблеми. Тези от участниците, които завършат Marketing Fundamentals с отличие, ще могат се възползват от десетките стипендии.

Знанията и уменията, които участниците ще придобият по време на курсовете, ще им бъдат напълно достатъчни, за да се сдобият със сертификати от SoftUni Digital и Google. Цялостната програма по дигитален маркетинг на SoftUni Digital е официално призната и подкрепена от Kingsland University, САЩ.

Преди началото на самата програма по дигитален маркетинг, SoftUni Digital организира 9 семинара, които ще се препокрият с темите от курсовете. Семинарите ще са напълно безплатни и ще се проведат до края на месец юни.

Повече информация за семинарите, кандидатстването и детайлите по програмата можете да откриете на страницата на SoftUni Digital.

СПОДЕЛИ