Камелия Методиева говори за Лятна маркетинг вечер и нивото на рекламата в България

2510

Камелия Методиева е Client Service Director в „Brand Management Bulgaria“ от повече от 10 години. Brand Management Bulgaria е международна рекламна агенция с главен офис в Румъния. Има офиси в Румъния, Чехия, Унгария и България.

1.Какво е мнението ви за събитието Лятна маркетинг вечер, което се организира за 4-та поредна година? 
Смятам, че събитието е изключително и че всяка следваща година става все по-интригуващо, заради аудиторията, която привлича и темите, които засяга.
2. А според вас как потребителите взимат решенията за покупка – емоционално или рационално?
Всеки бранд трябва да създаде емоция в потребителите си, чрез своето рекламно послание, защото емоцията е безценна. Безценна, защото в наши дни, както всички знаем пазарът е излючително голям и агресивен.
3. Защо вашата агенция реши да подкрепи събитието на Marketing360?
Трябва да вярваш в нещо, за да го подкрепяш и за това ние подкрепяме Marketing360 от самото начало. Радваме се, че има подобна медия и в България. Едно обединяващо звено за всички специалисти в сферата на маркетинга и рекламата, което ни представя полезна информация и засяга всички теми свързани с рекламния бизнес у нас.
4. Какво е мнението ви за нивото на предлаганите услуги в рекламния бранш в България?
За съжаление повечето услуги са с ниско качество, разбира се спрямо евтиното търсене, но все пак виждам светлина в тунела благодарение на клиентите, които работят с нас.
5. От чисто любопитство – кой е най-успешният проект на рекламната ви агенция?
Не мога да кажа кой е най – успешният, защото са повече от 100.
6.Какъв съвет бихте дали на младите, които тепърва влизат в света на маркетинга?
Да останат себе си, независимо от всичко и да дадат шанс на смелите си идеи, защото в маркетинга и рекламата винаги има нужда от нови таланти и идеи. Успех!

 

СПОДЕЛИ