Saatchi & Saatchi София е на 35-та позиция в Европа в новото издание на реномираната световна класация WARC 100

1707

Saatchi & Saatchi София е на 35-та позиция в Европа в новото издание на реномираната световна класация WARC 100

Saatchi & Saatchi София e на 35-то място в Европа в класацията на WARC: една от най-реномираните световни класации на рекламните агенции, която се формира на база стратегическа работа и ефективност на комуникацията. Агенцията е единственият български представител в топ 50, а постижението и е най-доброто представяне на българска рекламна агенция за всички времена.
Saatchi София, част от Publicis One, е на второ място сред офисите на Saatchi, изпреварена единствено от Saatchi London.
Класацията може да бъде разгледана тук:
http://www.warc.com/Pages/WarcTop100/Default.aspx
(задава се „EUROPE“ в полето за регион)
Warc 100 е годишна класация, която оценява най-добрите кампании, агенции и марки на база на тяхното представяне във фестивали и конкурси за ефективност и стратегия от предходната година. Warc.com, организатор на Warc 100, е един от водещите издатели на проучвания, статистики и добри практики в маркетинга и рекламата. Класацията е показател за творчество, което позволява на маркетолозите да сравняват представянето си. Всяка година се проследяват резултатите от над 80 конкурса за ефективност и стратегическо консултиране от цял свят. След това, следвайки стриктна методология се публикува класацията за най-добри кампании, агенции и марки за годината.

СПОДЕЛИ