The Smarts ще работи за PURINA в дигиталните комуникации

828

The Smarts, най-голямата независима рекламна агенция в страната, започва работа с един от основните производители на храни за домашни любимци в света и част от групата на Nestlé – PURINA.

Агенцията ще подсили дигиталната комуникация на стратегическите марки на Purina – това са ProPlan, Felix, Gourmet, Friskies.

„The Smarts ни спечелиха със стратегическото си мислене, креативноста, познаването на динамичните процеси в дигиталния свят и споделената обич към домашните любимци, каквато самите ние неизбежно носим“ – сподели Елизабет Гранвил-Попова, старши бранд мениджър на PURINA. Надя Балабанова, Директор клиенти в The Smarts добави: „Определено сме вдъхновени да работим за тези брандове и смятаме, че можем да допринесем за успехите им. Имаме и по-дългосрочна цел – да представим храната като важна част от цялостната грижа за домашните любимци“.

Брандът PURINA съществува на пазара от 1898 година и предлага висококачествена храна за кучета и котки. Широката гама от продукти дава възможност за избор на подходяща храна за домашния любимец според възрастта, нуждите или вкуса.

СПОДЕЛИ