Saatchi & Saatchi София е новият криейтив партньор на Изи Кредит

1188

Saatchi & Saatchi София, част от най-голямата комуникационна група в България Publicis One, е новият криейтив партньор на лидера в потребителското финансиране Изи Кредит. Агенцията е избрана за основен комуникационен партньор след конкурс, спечелен от нейния екип.

„Включваме се в конкурси, единствено ако виждаме в тях възможност за изграждане на трайно партньорство, в което ние активно да допринасяме за постигането на бизнес целите и да получаваме предизвикателства, надхвърлящи очакванията спрямо една рекламна агенция. Изключително щастливи сме, че в целия екип на Изи Кредит виждаме споделена гледна точка и разбиране на нуждата от партньорство от нов тип“ – коментира Георги Гавазов, управляващ директор на Saatchi София.

Соня Бонова, директор „Групов маркетинг“ в Management Financial Group, в чиято структура влиза и Изи Кредит, заявява: „Лидерската позиция на Изи Кредит на пазара поставя високи цели и сериозни предизвикателства от гледна точка както на бизнеса, така и на бранда и неговата комуникация. Концепцията на Saatchi & Saatchi спечели всички в компанията с интересния поглед върху бизнеса ни и различната гледна точка, показана в стратегическото им предложение. Убедени сме, че с тях ще работим в посока утвърждаване на финансови решения, съобразени с индивидуалните възможности на хората и които подобряват качеството им на живот.“

Стефан Колев, изпълнителен директор на Изи Кредит допълва: „Амбицията да продължим растежа си изисква да работим с комуникационен партньор, който да вижда отвъд стандартната рекламна кампания и поставя фокус върху бизнес предизвикателствата. Вярваме, че ефективната реализация на предложените идеи ще се отрази върху търговските ни резултати. Ще се радваме да работим съвместно през следващите две години и сме убедени, че това ще е успешно партньорство и за двете страни“.

СПОДЕЛИ