V+O Comunication е комуникационната агенция  на Yazaki България

1361

Yazaki България избра V+O Communication за своя комуникационна агенция за 2018 г. Партньорството между двете компании започна през септември 2017 г. след старта на производствения процес в новия завод на групата в Димитровград.

V+O Communication ще отговаря за изграждането на работодателската марка на Yazaki на българския пазар, както и за връзките на компанията с медиите. Одобрената комуникационна стратегия ще помогне за създаването на по-голяма видимост и гласност на дейността на Yazaki България като устойчив инвеститор, работодател и партньор на общините, в които оперира.
„Това е поредният стратегически проект, по който V+O Communication ще работи в България. Yazaki води активна политика за удовлетвореност на служителите и за разширяването на своята социално отговорна програма и ние имаме желание и опит да бъдем техен партньор в тези дейности“, коментира Светлана Савова, управляващ партньор на V+O Communication в България.
„Като глобална компания, която следва японските културни традиции и ценности, Yazaki е надежден партньор на своите клиенти, като в същото време поема сериозен ангажимент към своите служители, околната среда и обществото“, каза Фернанада Таварес, HR Business Partner в Yazaki Европа. „Вярвам, че в партньорство с V+O Communication през 2018 г. ще бъдем разпознати не само като голяма, но и като социално отговорна компания.“

СПОДЕЛИ