Кампанията „Крадецът на ябълки вече краде и вишни“ на Загорка АД бе отличена за най-добра в категорията „Breakthrough communication“ на престижните награди Heineken Global Commerce Awards

2841

Кампанията „Крадецът на ябълки вече краде и вишни“ на Загорка АД бе отличена за най-добра в категорията „Breakthrough communication“ на престижните награди Heineken Global Commerce Awards.

Състезанието се провежда в два етапа. В първия журито от глобалния екип на Heineken определя по трима финалисти от категория, които да се състезават за първото място. В желанието си да впечатли публиката всеки от финалистите представя кампанията си чрез 90-секундна презентация и видео. Критериите за избор, освен отличаваща се креативност, са постигнати резултати, ръст в пазарен дял и печалба за съответната година вследствие на кампанията. Публиката е съставена от 600 човека, представители на ръководствата на отдел Маркетинг и Продажби, както и управляващи мениджъри от Heineken на глобално ниво. Тази година бяха отличени общо 36 финалисти от над 200 кандидатури, които се състезаваха в 12 различни категории на глобалния конкурс.

Българската кампания „Крадецът на ябълки вече краде и вишни“, реализирана от All Channels Communication Group, получи първо място в категорията „Breakthrough communication”. Тя се открои със своята оригиналност и ефективност, които бяха оценени от журито с престижната награда за смелост, разчупваща стереотипите.

СПОДЕЛИ