Marketing Talks Storytelling: изкуството на добрите (бранд) истории

1070

Добрата история, комбинирана с правилната визуализация, е един от най-работещите способи на компаниите да вдъхнат живот на брандове, а с това и да докоснат хората.

Как да създадем историята и да я разкажем по креативен, вдъхновяващ, но и в същото време автентичен, точно за нашия бранд начин? Как удачно да свържем историята с визуализация, която (1) да допълни и обогати storytelling-а, и (2) да не е поредната яка „картинка“ за социалните медии? Как това творение го реализираме през комуникационната стратегия на бранда, за да работят заедно, постигайки целите?

Заповядайте на практична закуска заедно с нас – Marketing360 и The Business Institute, за да се потопите в креативния свят на разказването на истории.
Без претенции за гуру вълшебства, Markeitng Talks е практична „мозъчна гимнастика“ – ще надникнем зад кулисите на успешни бранд истории и ще споделим и работим с техники за създаване на именно такива.

Ако решите, че си струва да поработим заедно, можете да си тръгнете със:
– storytelling за вашия бранд и насоки за доразвиване от нашия фасилитатор Владимир Василев, основател на студио „Шивачи“, практик в областта на визуалния маркетинг и storytelling;
– с повече от дузина ценни контакти на съмишленици от Marketing360
– подарък от екипа на The Business Institute
– и креативен заряд за остатъка от работния ден.

Елате и ни разкажете вашите истории, а ние ви обещаваме да наситим сутринта с напоителни за маркетинг мозъците ни преживяване, нетуъркинг, кафе и закуска.

Съдържанието на Мarkeitng Talks e част от новия модул в Marketing Management Master Class (7-мо издание) – Visual marketing and brand storytelling.

Начало – 9:30 ч.; регистрацията започва от 9:00 ч.
Местата са ограничени.
Локацията е на 3 минути разстояние от метро-станция Жолио-Кюри – „Жолио Кюри“ 23А.

Вземете своя билет за участие от https://sabitie.bg/event/kursove-i-obucheniya/Marketing-Talks-Storytelling-izkustvoto-na-dobrit-brand-istorii.669
Цена: 20лв.

СПОДЕЛИ