Isobar публикува стратегически наръчник за блокчейн технологията в помощ на маркетинг индустрията

1030

Глобалната агенция за дигитален маркетинг Isobar публикува стратегически наръчник, който обяснява какво представлява блокчейн, как се прилага технологията на практика и как тя може да бъде интегрирана в днешния бизнес контекст, включително на пазари с висок растеж като Бразилия, Индия и Китай. Наръчникът разкрива потенциалното влияние, което блокчейн ще оказва на глобалната медийна и маркетинг индустрия, включително на веригата за снабдяване, прозрачността, управлението на бранда и креативността. В него е обяснено и какви са следващите стъпки, които маркетинг специалистите трябва да предприемат. Стратегическият наръчник може да бъден изтеглен тук.
Викалп Тандън, Главен директор Технологични решения в глобалната централа на Isobar, каза: “Дигиталните технологии промениха начинът, по който живеем и работим завинаги. Миналото доказва, че когато се стигне до монопол в една индустрия, винаги се появява нова технология, която напълно разрушава статуквото в нея. Блокчейн може да се превърне именно в това.”
Блокчейн даде началото на децентрализирана технологична революция. Gartner прогнозира, че “добавената бизнес стойност на блокчейн ще достигне малко повече от $176 милиарда до 2025 г., а до 2030 г. ще надхвърли $3.1 трилиона”. Isobar вярва в потенциала на технологията и широкоспектърната й приложимост в медийната и маркетинговата индустрия в сфери като веригата на снабдяване, търговията, прозрачността и мениджмънта на идентичността.
Дейв Мийкър, Главен директор Иновации на Isobar САЩ, допълни: “Нашите екипи за иновации вече консултират клиентите ни относно блокчейн технологията и потенциала й да предоставя решения за трансформация, водени от опита. Изготвихме този стратегически наръчник, за да поставим началото на повече разговори по темата.”
Наръчникът е написан от Робърт Тилт, Директор на Nowlab към Isobar Австралия. Принос за него имат и Викалп Тандън, Главен директор Технологични решения на Isobar, Шон Мишра, Главен вицепрезидент и Управляващ партньор на Isobar и Isobar Commerce Practice, както и Саймън Гил, Главен директор Преживявания на Isobar за Европа, Близкия Изток и Африка.
Робърт Тилт, Директор на Nowlab към Isobar Австралия, каза: “В основата си, блокчейн е техническо решение за два ключови проблема, които винаги са представлявали сериозна бариера за света на бизнеса: прозрачността и доверието. Приложено по правилния начин, то може да трансформира начина на работа на индустрията, създавайки огромна ефикасност и следователно освобождавайки ресурси за повече иновации.”
Той съдържа и данни на Dentsu Aegis Network и включва следните теми:
• История, лесна дефиниция и термини, свързани с блокчейн
• Практически примери за: криптовалутите и Първоначалното предлагане на токени (ICO); финансови услуги, верига за снабдяване и доказателство за произход; данни и автентичност
• Задълбочен анализ на пазарите с висок растеж: Индия, Китай и Бразилия
• Блокчейн в медиите и маркетинга, като креативен посредник, и съвети за веригата за снабдяване
• Търговия и плащане с блокчейн
• Какво възпира блокчейн?
• Какво трябва да направят маркетинг специалистите от тук нататък?
За да изтеглите стратегическия наръчник и да научите как Isobar помага на клиентите си да увеличават бизнеса си, посетете www.isobar.com.

СПОДЕЛИ