United Partners с нова услуга – Data & Insights Driven Strategies

955

United Partners, водеща агенция за интегрирани маркетингови комуникации в Централна и Източна Европа, добавя към портфолиото си нова услуга – Data & Insights Driven Strategies или така нареченото „изграждане на стратегия, базирани на данни “.
В свят, силно повлиян от данни и факти, нуждата от правилните решения за планиране и измерване става все по-голяма. Разработването на методологията на Data & Insights Driven Strategies, се основана на три стълба – информационни ресурси, аналитични изводи и препоръки, както и стратегически консултации и планиране.
Екипът специалисти на агенцията, който има богат опит в сферата на анализа на данни, „слушане“ на социалните медии и стратегическо планиране, постоянно се стреми да добавя все по-голяма стойност за бизнеса на клиентите си. Стратегиите, базирани на данни, целят да идентифицират и измерят както присъствието на дадена компания в медийното пространство, така и основните теми, свързани с нейния бизнес или бранд, които намират отражение в медиите.
Чрез мониторинг на потенциални репутационни проблеми, за да се осигури бърза и адекватна реакция, Data & Insights Driven Strategies се оказват и изключително полезни в кризисни ситуации. Също така, анализът на данни може да даде ценни препоръки на компаниите, които искат да създават успешни комуникационни кампании. Друго предимство е идентифицирането на ключови инфлуенсъри, които да предадат ключовите послания на даден бранд до правилните хора.
“Бъдещето на маркетинга и комуникациите е в използването и анализа на данни за взимане на стратегичски решения. Начинът, по който данните се използват в бизнеса, се превръща в трайно конкурентно предимство за много компании, и ние в United Partners се гордеем, че можем да помагаме на клиентите си да реализират това предимство.“ сподели Мария Гергова-Бенгтссон, собственик и управляващ директор на United Partners.
Екипът на агенцията направи собствено Data & Insights Driven Strategies проучване за това как темата за Истанбулската конвенция е представена в медиите. Проучването не само доказа до каква степен медиите формират мнението на публиката, но и важността от правилно изградените послания. Цялостния анализ на проучването може да откриете тук: https://info.united-partners.com/ic-report-download

СПОДЕЛИ