РОДОПИТЕ ОЖИВЯВАТ В РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ НА DEVIN МИНЕРАЛНА

29823

Родопите са главна сцена на действие в новата комуникационна кампания на DEVIN, посветена на връзката на градския човек с природата. Кампанията разказва за произхода на минералната вода, която идва от сърцето на Родопите и носи със себе си енергията и силата на планината.

Автор на креативната концепция е агенция Saatchi & Saatchi – Белград, а режисурата е дело на талантливия южноафрикански режисьор Джулио Ууд. Екипът, реализирал продукцията, е изцяло международен, на което се дължи и интересният подход при заснемането и монтажа на кадрите. Директор на продукцията е Владан Попович (Сърбия), а сложната анимация на проекта, която отнема над три месеца, е реализирана от Spring Opinion – Белград. Рекламният клип е заснет от българската продуцентска къща Screen Brothers на няколко различни места, сред които местността Турлука в Родопите и централни локации в София.

Ключовото послание „Силата на природата в теб“ има за цел да представи една различна гледна точка към връзката на съвременния човек с природата. Кампанията е насочена към градския човек, който харесва активния си начин на живот, но все по-често има нужда да избяга от забързания ритъм на града.

Новата кампания на DEVIN Минерална включва телевизионна реклама, дигитална и PR комуникация, както и промоционални активности в търговската мрежа в страната. Повече информация можете да откриете на: http://mineralna.bg/silatanaprirodata/

СПОДЕЛИ